EM-kval och utlandsvistelser.

Sådärja. Nu har Sveriges U19-landslag EM-kvalat i Tyskland. Man kan väl säga som så att vi efter den sista matchen avgav ett dyrt och heligt löfte att aldrig någonsin klaga på ett svenskt landslag mer. Tillåt mig att, för att sammanfatta veckan, hänvisa till ett kort men kärnfullt citat från våra tyska vänner på läktaren: "Schweden ... buuuh!"
Punkt slut. End of story. Och därmed var sagan slut och det blir inget EM-slutspel på Island i sommar.

En resultatsmässigt desto roligare vecka tillbringades för ett par veckor sedan i La Manga i Spanien där Ytterback-Jöns bland en hel del annat kul fick lära sig (?) att spela golf av norska juniorlandslaget. Dock insåg vår personliga instruktör med en imponerande klarsynthet och kvickhet att jag var ett hopplöst fall och övergick sedan till den desto mer lovande talangen Rebecca som var ack så nära att få in en fullträff på golfbolls-bilen. På hemvägen passade vi även på att slå något sorst rekord genom att trycka in 20 personer i en minibuss tänkt för 9 som kördes uppför ett berg av, typ, Spaniens svar på Mika Häkkinen.
Nåja. Veckan innehöll mycket skoj och två spelmässigt övertygande segrar över Frankrike och Danmark samt en mindre fantastisk förlust mot Italien. Noterbart är att alla fördomar jag någonsin haft om italiensk fotboll besannades vilket kan sägas vara en stark kandidat som förklaring till de sju minuterna tilläggstid. Mer upptaget medicinskt team har sällan skådats...

I övrigt är Lübeck en vacker stad och dagens reflektion kolon är att spanska domare borde brinna i evighet.
 
image3

Fotboll, sol och värme. Life is good.

Tidig morgon i sängen med Chords.


Det var rått, det var svettigt, det var hett, hett, hett.

Det var du och det var jag och det var en vit frottehandduk impregenerad i Chords-svett och det var i en säng en tidig onsdagsmorgon och våren var här, i begynnelsen, när revolutionens dagar nalkades.
Med lite god vilja och förkärlek för konspirationsteorier skulle man kunna säga att vi fick ligga med Skånes hetaste, the one and only, härligt mysigt porrigt underbart Vince-aktigt lönnfeta Chords. Det mindre erotiska alternativet, vilket icke att förglömma (!) även innehöll kroppsvätskor av diverse slag, är att säga att Julia "Desperate Housewife" Hvitlock lyckades hora till sig Chords handduk efter att, utan någon större framgång, ha försökt köpa hans kropp för en billig peng.

Nå. Vad jag försöker säga är, typ, att kvällen var jävligt lyckad och att jag vill ha Timbuk i en stålbur.

Dagens fråga är: Hur okej är det att vara groupie?


RSS 2.0